Uppblåsbar spapool – vardagslyx för hemmet

En uppblåsbar spapool är ett perfekt sätt att komplettera sin vanliga pool utan att göra stora förändringar eller lägga ut för mycket pengar men ändå få tillgång till den lyxiga känslan.

Tanken på ett eget spa hemma kan vara lockande men man vet inte hur mycket det kommer att användas. Det är roligt att ha om man har en myskväll men frågan är om man vill ha det hela tiden. Man kan faktiskt äta kakan och ha den kvar när det gäller spapool.

Man kan prova hur det är genom att köpa en uppblåsbar spapool som går att flytta eller montera ner när den inte behövs. Det går att ta fram den under en helg eller ta med den till landet. Den behöver inte stå framme och ta plats utan kan packas ihop tills den behövs nästa gång.

En uppblåsbar spapool är fullt utrustad

Bara för att den är hopfällbar behöver den inte sakna finesser.
Ett uppblåsbart spa kan ha har en diameter på ungefär 2 meter och vara c:a 71 cm hög med plats för fyra personer. Vattentemperaturen kan bli upp till 40 grader. Det finns spabad med airblower med 120 strålar och 4 massagestrålar.
Det finns en automatisk uppblåsningfunktion som gör den lätt att fylla med luft. När den står framme finns det lock för att förhindra löv eller smuts från att trilla ned i den. Den är också barnsäker genom att locket kan låsas.
Att ha en uppblåsbar spapool gör att vardagen kan förvandlas till fest på ett par timmar.