Om oss

Vi som skriver på den här sidan kommer från olika bakgrunder, befinner oss i olika åldrar och arbetar med väldigt olika saker. Det är det som kommer att vara vår styrka. Sidan bygger på nyfikenhet och där varje skribent har fria tyglar att skriva om det som intresserar skribenten i fråga.

Det vi vill veta mer om kommer vi att ta reda på – resultatet av den efterforskningen kommer sedan att publiceras här. Detta ger oss en förhoppningsvis en dynamisk sida där varje ny text skiljer sig från hur den föregående ser ut och där det hela tiden bjuds på nya överraskningar.

Vi kommer exempelvis att skriva om hemstädning och vad man ska tänka på gällande rut-avdraget. Nästa inlägg å sin sida kan handla om löpning och hur du maximerar din prestation i elljusspåret. Detta kan sedan följas av en text om hur en vårdnadstvist ser ut eller om hur man bygger en altan på egen hand. Högt och lågt, humor och allvar: den här sidan ska blanda rejält mellan givarna.

Vi hoppas att du kommer att hitta en ny favorit på nätet och att detta blir en sida som du hela tiden återvänder till i jakt på ny information, ny kunskap och lite nya infallsvinklar att applicera till den egna vardagen. Målet är att ge våra läsare lite nya perspektiv på tillvaron och att hela tiden erbjuda ny kunskap. Välkommen!